yaKuza 1 Şubat 5 gönderildi Pedal güzelmiş karedş Otomatikl 1--6-7-8 basıyor VS de bile Light feet basıon oto Bazı yelerde skkil bardan kaldırmıssın xD Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
2JZSwap 1 Şubat 5 gönderildi cacıktan bi video gibi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
givemefreedom 7 Şubat 6 gönderildi (düzenlendi) On 05.02.2023 at 10:38, yaKuza yazdı: Pedal güzelmiş karedş Otomatikl 1--6-7-8 basıyor VS de bile Light feet basıon oto Bazı yelerde skkil bardan kaldırmıssın xD @yaKuza capslock makro kanka google'a yaz indir 🙂 olmayan oyun bilgini öpeyim Şubat 6 tarihinde givemefreedom tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
givemefreedom 7 Şubat 6 gönderildi On 05.02.2023 at 13:36, 2JZSwap yazdı: cacıktan bi video gibi @2JZSwap teşekkür ediyorum yavrum Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yaKuza 1 Şubat 11 gönderildi kanka ben 2004 den geliyorum bilgim yok myko diye geldim ozamanlar böle şeyler kullanamzdık İllegal ezq derlerdi bize Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
givemefreedom 7 Şubat 12 gönderildi (düzenlendi) On 11.02.2023 at 12:03, yaKuza yazdı: kanka ben 2004 den geliyorum bilgim yok myko diye geldim ozamanlar böle şeyler kullanamzdık İllegal ezq derlerdi bize @yaKuza rica edicem az ötede zırla Şubat 12 tarihinde givemefreedom tarafından düzenlendi Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş