Jump to content
Notice
  • YOURKO | New World 'REVOLUTION' | xACS v.1098 MYKO | 27 Ocak 2023 - Saat 22:00
Kaosa Hazır Olun. Myko'nun Atası #YOURKO 22 Eylül Cuma 22:00'da Açılıyor.
double

player Double -- Come Back after six years ( Bir Knight Online Hikayesi )

Önerilen Mesajlar

"Knight Online Macerası: Benim Serüvenim"

Merhaba Knight Online dünyasına ömür vermiş arkadaşlar ! Ben, bu heyecan verici dünya ya 2006 yılında girdim. "Knight Online" oyuncusu olarak kendimi tanıtmak istiyorum. Eğer siz de maceraya tutkulu bir şekilde bağlıysanız, hikayem sizin için ilginç olabilir.

Karakter Adım: Double

Knight Online dünyasına adım attığım günden beri karakterim’e bir çok nick koydum ilk nickim Yokedici90 😄 son nickimde Double  olarak devam edeceğim…..Aslında, bu karakteri yaratırken ne kadar büyük bir sevgi ve özenle tasarladığımı anlatamam. Ah gençlik Ah…

Klanımız: Double Penetration

Oyunda beni en çok etkileyen şeylerden biri, benzer düşüncelere ve oyun bilgisine  sahip oyuncularla bir araya gelmekti. Bu yüzden Bir çok clan kurdum Klan üyelerimizle  aramızda  sıkı dostluklar elde ettik ve hepsi ile zamanla sonbahar gibi dağıldık gittik ve kala kala 2 kişi kaldık … Ah bu hayat ahh ….

Knight Online Maceralarım:

Bu fantastik dünyada geçirdiğim zaman boyunca, pek çok unutulmaz anı biriktirdim..,  Knight Yüzümden geleceğime tokatlar attım , sevgililerime yol verdim , çok değer verdiğim insanları kaybettim , en son gelinebilecek seviyelere geldim , Çok da uzun tutmak istemiyorum benim için Knight bir hayat biçimi haline geldi ….

Sosyal Bağlantılar

Knight Online dünyası sadece farm pk vs değil  aynı zamanda sosyal bağlantılarla da dolu. Bu dünyada yeni arkadaşlar edinmek, ticaret yapmak ve başkalarına yardımcı olmak beni oyuna daha çok bağlıyor.

Link ;

Geleceğe Yolculuk:

Knight Online dünyasındaki maceralarıma 4 yıl sonra  devam etmeyi düşünmek bile çok heycan verici .

Sabırsızlıklaaa bekliyoruzzzz…..

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Güzel CV yeni bir maceraya hoş geldin

Merhaba yenilikleri ve çeşitli etkinlikleri ile bambaşka Yourko'ya Hoş Geldiniz

Server Tanıtımda sizlerin neler beklediğini Kontrol edebilir.

Yeni anlaşmalı site GamePeak tanıyabilir

Yenilik ve detayları buradan kontrol edebilirsiniz.

image.png

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

Konuya katıl

Şimdi gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın .

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...