ARES 223 Ağustos 3 Merhaba YOURKO; Yeni Sunucumuzda Düzenleyeceğimiz Toplamda ' 10.000 TL Nakit + 5.000TL Bakiye ' Ödüllü 1V1 Warrior Turnuvasını Kaçırmayın! Turnuva Kuralları Ve Başlama Tarihi Birleşim Sunucumuzdan Sonra Paylaşılacaktır. Turnuva Ödülleri ise Şu Şekilde Olacaktır ; 1. Kazanan 4.000 TL Nakit + 2000 TL Bakiye 2.Kazanan 2.500 TL Nakit + 1500 TL Bakiye 3.Kazanan 2.000 TL Nakit + 1000 TL Bakiye 4.Kazanan 1.500TL Nakit + 500 TL Bakiye Turnuva Kuralları şu şekildedir ; Turnuva maçları 3 maç üzerinden olacaktır. 2 maç kazanan oyuncu üst tura geçecektir. Turnuva sırasında yaşanan bağlantı sorunları server kaynaklı olmadığı sürece oyuncuların sorumluluğundadır. Turnuva sırasında rakip takım oyuncularına hakaret, tahrik edici sözler sarfetmek, hesap kapatmalarına ve bahsi geçen klanın diskalifiye olmasına neden olabilecektir. Anti Def Kıyafetlerin Tümü Yasaktır. (Kalkan'da dahil) Delos Potlarının Kullanımı Yasaktır (Rice Cake vb.) Resist Pot Kullanımı Yasaktır. Kiralık İtem Kullanımı Yasaktır. Valkryie - Pathos kullanımı serbesttir. Saat 18.00'da Oyunculara Trade Block Atılacaktır. Eşleşmeler için burayı tıklayınız. Hello YOURKO; Don't Miss the 1V1 Warrior Tournament with a Total of ' 10.000TL + 5.000 TL BALANCE' that we will organize on our new Server! Tournament dates and rules will be announced after the merger of Official and Boost server. Tournament Rewards Will Be As follows; 1. Winner 4.000 TL Cash + 2000 TL Balance 2.Winner 2500 TL Cash + 1500 TL Balance 3.Winner 2.000 TL Cash + 1000 TL Balance 4.Winner 1.500 TL Cash + 500 TL Balance Kayıt Örneği : Kuralları , Detayları Okudum Ve Anladım Nick : xTraPP NOT : Her oyuncu 1 jobun turnuvasına katılabilir. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
QsruktanTeyyare 2 Ekim 30 gönderildi (düzenlendi) Kuralları , Detayları Okudum Ve Anladım Nick : 4EverMassacRe JOB: Warrior Ekim 30 tarihinde QsruktanTeyyare tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ComoESTAS 2 Ekim 31 gönderildi Kuralları, detayları okudum ve anladım. nick: ComoESTAS Job : Warrior 1 İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Smoothie 2 Kasım 2 gönderildi Kuralları,detayları okudum ve anladım Nick:ItzSmoothie Job:Warrior İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lathandeer 2 Kasım 2 gönderildi Kuralları,detayları okudum ve anladım Nick:4LATHANDEER Job:Warrior İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AJANNNNNN 9 Kasım 2 gönderildi Kuralları detayları okudum anladım Nick : Starscream Job : Warrior İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
meyamefa123 0 Kasım 5 gönderildi Kuralları , Detayları Okudum Ve Anladım Nick : ProfiteroL JOB: Warrior İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş