voyeur 3 Mart 3 gönderildi Anlaşmalı vs atmışız, bundan bizim neden haberimiz yok ? Cz'de denk geldik dara gidip pk attık. Parti'de priestler de ve mage'de oyuncuları yok sadece RazorChallenger'ı kendi sahibi oynuyordu., AHBAP adlı luferden buldugumuz bir warrioru partiye aldık. Anlaşmalı vs atmışız? Tam olarak neymiş anlaşma Kaç kc Kaç gb? O Tag'den bahsediyorsun, o tag boş yere atılmadı, clanindaki adam o tag'i atan asasin arkasindan dile gelmeyecek küfürler edebiliyor ama o tag koyulunca problem oluyor. Her neyse bu vs'nin anlasmali bir vs olmadigini siz de iyi biliyorsunuz. Sözleştiğimiz gibi yarın atacağımız anlaşmalı vs'den umarım kaçmazsınız. Aramizda problem yokken, birbirimizle iletişim halindeyken buraya boyle yalan bir konu açmanız, pasif agresif davranistan baska bir sey degil. Yarın görüşmek üzere. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4PierreRucci_ 0 Mart 3 gönderildi https://www.hizliresim.com/1etaev5 kolay gelsin beyler küfürlerinizin sslerinide aldım size bütün swlerde dayak atma challange başlamıştır. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
voyeur 3 Mart 4 gönderildi Öncesininde pmden konuştuklarımızın ss ini niye atmiyorsun? Az adam oldugu icin cr sonuna dogru yapalim, aksiyon olsun, keyfi ciksin server'ın vs? Bu vsyi o noktadan alıp, buraya anlaşmalı vs diye koyman düşüklüğünün referansı oldu. Ancak böyle pokeler oyundayken, disaridan adam varken gizlice video alip konusursun, AHBAP'ı luferde görüp clana aldik, 1 saat bizimle oynadi sadece, priestlerde razorchallenger harici kendi oyuncusu yoktu, bunları bildiğini bugun pm'den de söyledin? kişilik bozukluğun falan mı var senin? Pm'den farklı burdan farklı konusup duruyorsun. E cuma anlaşmalı vs atıyorduk nerdesiniz? Korkup carları satmacalar mi:) Anliyorum:) Seninle bu tarz konuşmak gerekiyor. Düşük seni. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4PierreRucci_ 0 Mart 4 gönderildi agacım biz toplantı yaptık charları sattık çok player değilsiniz zaten bu oyun sitiliyle zaten benden anca 30 35 kil zar zor alırsınız o yüzden boş yapmayı keste 7 nisana hazırlan. 165 kil nasıl verdik biz diye düşünmeye başlayın 3 priest oturun gören herşeyi görüyor size 1 ay oturup düşünme fırsat low class sınıfla muhattap olanda hata 2 dec atmayı bilmeyen ekiple polemik yapıp sınıfımı düşürüyorum siz haklısınız knk çok korktuk sattık charları evet. Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4PierreRucci_ 0 Mart 4 gönderildi he poke demişsin o dcde ben herşeyi gördüm diyince dcden atılmışım sizin 🙂 keşke onunda ssini alaydımda neyse o ettiğiniz çocuka küfürleri her swde size bir dayak olarak try hard biçimde geri dönecek 50k 100k para bassanız bile bizim oyun stilimize ulaşmanız için iq nuzu değiştirmeniz lazım 😄 içime koşarak dec attırmak 2009 da kaldı video nun her anında yapıp her seferinde warriorların towna düşerken aklın nerdeydi 70 lwlde çok bişey değişmiycekti zaten vs gelsem yine bişey fark etmiycekti 30 kil anca 🙂 Alıntı İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş