Kojiro 189 Aralık 23, 2022 TL Bakiye Nedir ? TL Bakiye İle Önemli Pus Eşyalarını Satın Alabilirsiniz , ( Starter Paket , Platinum Premium , Gold Premium , Silver Premium , AutoLoot + Genie Paketi vs vs) TL Bakiyeyi Nereden Alacağım ? KLASGAME.COM Üzerinden Aldığınız ESN Kodları Sizlere TL Bakiye Olarak Verilmektedir. ( Başlığında Yazdığı Gibi ) TL Bakiyeyi Satın Aldım Nereden Yükleyebilirim ? Serverimize Giriş Yaptığınızda Resimde Görüldüğü Gibi Sol Üst Tarafta ''P'' Butonu Bulunmaktadır. Gerekli Bölüme Tıkladığınızda Power Up Store Açılacaktır , Burada Hemen Sağ Üst Tarafta Bulunan Use KESN Code Bölümünü Kullanarak Yükleyebilirsiniz. NOT : Aldığınız Kodu Kopyalıp Oyundan Gerekli Bölüme Yapıştırabilir Hızlı bir Şekilde Yükleme İşleminizi Gerçekleştirebilirsiniz. Anlattığınız Gibi Yükledim Sırada Ne Var ? Bakiye Yükleme İşlemini Tamamladığınızda Resimdeki Gibi Alt Kısımda Bulunan ( TL Bölümüne ) Bakiyeniz Yansayacaktır. Bakiyem Yüklendi Şimdi Bu Bakiye İle Neler Alabilirim ? Bakiyeniz Yüklendikten Sonra Power Up Storede 3. Seçenek Olan Specials ( TL Only ) Bölümünden Sadece ( TL ) İle Satılan Ürünleri Satın Alabilirsiniz. ( Starter Paket , Plat, Gold, Silver Premium , AutoLoot + Genie Paketi vs vs) ( TL ) Bölümünden Lazım Olan Ürünlerimi Aldım Kalan ( TL ) Miktarımı KC'ye Çevirmek İstiyorum ? ( TL ) Bölümünden Alışverişinizi yaptıktan sonra isterseniz Bakiyenizi KC'ye çevirebilirsiniz , Bunun İçin Power Up Storede 5. Seçenek Olan TL To Knight Cash Bölümünü Kullanmanız Gerekmekte. KC İle ( Premium Potlar , Scroller , Trina , Hera SC , Bronze , Clan Premium gibi vs vs ) satın alabilirsiniz. NOT : Çevirdiğiniz KC'ler Tekrar TL Bakiyeye Dönüştürülemez ! İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş